Hoppa till innehåll
Kontor aneby näringsliv

Aneby Näringslivsförening

Aneby Näringsliv är en ekonomisk förening som ägs av medlemmarna och har som uppdrag att tillvarata medlemmarnas intresse. Föreningens målsättning är att vara en viktig partner och bidra till näringslivets utveckling i kommunen.

Vi samarbetar på flera olika plan med såväl de stora som de mindre företagen i kommunen. Vi har även ett långvarigt samarbete med Aneby kommun och med andra organisationer som har näringslivsfrågor på sin agenda.

Tillsammans med handeln i Aneby är Aneby Näringsliv med i samarbetet kring de aktiviteter som genomförs för att skapa ett attraktivt Aneby.

I Aneby Näringsliv finns närhet till allt och snabba och korta beslutsvägar. Företagsstrukturen omfattas av företag som arbetar lokalt, regionalt, nationellt men också ett flertal som ingår i större internationella koncerner. Aneby tätort ligger strategiskt på sydsvenska höglandet och utmed södra stambanan. Det tar cirka tre timmar att nå såväl Stockholm som Malmö (och vidare ut på kontinenten). Till Jönköping har vi drygt 30 min med bil och knappt en timma med kollektivtrafik (buss och tåg).

Aneby Näringsliv vill vara en stark aktör för företagandet i en liten gemytlig kommun!