Hoppa till innehåll
Tjänster som erbjuds

Våra tjänster

Har du en ny idé, vill du satsa på hållbarhet eller är det dags att utveckla, anställa eller byta bolagsform? Aneby kommun erbjuder tjänster som kan hjälpa och stötta dig i dessa funderingar via kommunens affärsutvecklare Marthina Knutsson. 

Hon kan vägleda och vara ett bollplank i dina satsningar och du kontaktar henne direkt här.

Via Marthina och Science Park finns ett stort kontaktnätverk av experter och spetskompetens. Som erbjuder exempelvis föreläsningar och kurser som stöd i ditt företagande. Läs mer om Science Park här!

Starta företag

Att starta företag är en spännande resa och så kul att du funderar på att göra detta i Aneby kommun! Som egen företagare kan du själv vara din egen chef och ta beslut över ditt arbetsliv. Vi finns här som stöd när du tar steget till företagare och hjälper dig på vägen i rådgivning och som bollplank. Vi erbjuder även Starta-eget kurser för dig som nyföretagare och för dig som funderar på att starta företag.

Affärsutveckling

Tillsammans med Aneby kommun genomför vi regelbundet olika aktiviteter för affärsutveckling i kommunen. Allt från nätverkande insatser till kompetensutveckling och utbildningar. Du är alltid välkommen till oss på Aneby näringsliv för att få reda på vilka affärsmöjligheter som finns för dig som företagare.

Anebykortet – Den perfekta gåvan!
Lanseras i Maj 2023
Kontakta oss för mer information