Hoppa till innehåll
Hem » Co-working – så gör du en bra pitch

Co-working – så gör du en bra pitch

  Co-working – så gör du en bra pitch

  Co-working – så gör du en bra pitch

  by
  343 343 people viewed this event.

  Är du entreprenör, egenföretagare eller frilansare? Kreativ och sugen på att jobba i en inspirerande miljö med likasinnade?
  Välkommen till vårt coworking space i Aneby!

  I vår coworking kan du som annars jobbar ensam få inspiration och gemenskap tillsammans med kollegor du inte visste att du hade. I Näringslivshuset där vi håller till finns en affärsutvecklare på plats, gratis wi-fi samt skrivare. 

  Vi bjuder på förmiddagsfika och när det är dags för lunch kan du äta medhavd lunch eller gå ut och äta tillsammans med en nyfunnen kollega. 

  Miniföreläsning ”Så gör du en bra pitch”
  Kl: 10.00 bjuder vi på en inspirations-injektion i form av en kortare föreläsning om att pitcha din idé:

  Tycker du det är lite småjobbigt att sälja din idé eller ditt företag? Du kanske aldrig har försökt pitcha en idé till en okänd person? Om så är fallet är det dags att börja öva. Att kunna göra en bra pitch för din idé är viktigt exempelvis om du försöker finansiera. Din pitch – och hur mycket du tror på dig själv – hjälper dig att övertyga andra att din idé är fantastisk. Vill du lära dig bli bättre på detta då ska du komma på denna föreläsning i att pitcha, alltså sälja in, din affärsidé.

  Additional Details

  To register for this event please visit the following URL: https://sciencepark.se/kalender/coworking-i-aneby-april-2023/ →

   

  Date And Time

  2023-04-27 | 08:00

  Share With Friends