Hoppa till innehåll
Hem » Aktuellt » Årsstämma med besök hos HAGS

Årsstämma med besök hos HAGS

    Nu är det dags för årsstämma i Aneby Näringsliv, onsdag 26 april. Stämman kombineras med ett företagsbesök hos HAGS. Hur ser det ut på företaget idag, efter den stora omstruktureringen för fem-sex år sedan?

    Vi inleder kvällen m ed årsstämma (kl 18:30) och efter en bit smörgåstårta får vi sedan lyssna till Mattias Hellqvist och Josefin Björlingson från HAGS.

    De berättar om HAGS historia och hur organisationen ser ut idag. 1948, alltså för 75 år sedan, grundades HAGS i en liten industrilokal i Aneby med en vision om att göra världen till en bättre plats genom att tillföra lekprodukter för utomhusmiljöer – en vision som HAGS lever upp till än idag. Idag finns HAGS i över 70 länder, och är en global leverantör av utomhusprodukter inom lek, park & stadsmiljö, sport & fitness, samt marint & bryggor.

    Även om produktionen inte finns kvar i Aneby längre, arbetar omkring 75 medarbetare i det svenska bolaget som har fokus på sälj, kundsupport, design, innovation & utveckling samt leveranser till hela Norden från vårt lager.

    Anmäl dig till årsstämman och företagsbesöket senast 24 april till: anebynaringsliv@gmail.com