Hoppa till innehåll
Tjänster som erbjuds

Våra tjänster

Har du en ny idé, vill du satsa på hållbarhet eller är det dags att utveckla, anställa eller byta bolagsform? Vi erbjuder tjänster som kan hjälpa och stötta dig i dessa funderingar via vår affärsutvecklare Marthina Knutsson. 

Hon kan vägleda och vara ett bollplank i dina satsningar och du kontaktar henne direkt här: 

Via Science Park finns ytterligare ett stort kontaktnätverk av experter och spetskompetens. De erbjuder exempelvis föreläsningar och kurser som stöd i ditt företagande. Boka ett kostnadsfritt möte för mer information.

Starta företag

Att starta företag är en spännande resa och så kul att du funderar på att göra detta i Aneby kommun! Som egen företagare kan du själv vara din egen chef och ta beslut över ditt arbetsliv. Vi finns här som stöd och hjälp när du tar steget till företagare och hjälper dig på vägen i rådgivning och som bollplank.

Affärsutveckling

Tillsammans med Aneby kommun genomför vi regelbundet olika aktiviteter för affärsutveckling i kommunen. Allt från nätverkande insatser till kompetensutveckling och utbildningar. Du är alltid välkommen till oss på Aneby näringsliv för att få reda på vilka affärsmöjligheter som finns för dig som företagare